Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Paranormal Activity 2. Mit...

Paranormal Activity 2. Mit szólunk hozzá?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 16:53
 1/10 A kérdező kommentje:
érdemes megnézni?
2010. aug. 23. 16:54
 2/10 anonim ***** válasza:
létezik ilyen? hát én kíváncsiságból biztos meg fogom nézni..
2010. aug. 23. 16:58
 3/10 A kérdező kommentje:
majd lesz:)
2010. aug. 23. 17:00
 4/10 A kérdező kommentje:
pedig most néztem a premiereket...
2010. aug. 23. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:

hát szerintem az első is elég gyenge volt...

most komolyan attól féljek, hogy mozog egy ajtó?

állítólag a második trailer-ét betiltották, mert mikor meglátták az emberek kirohantak a moziból (hülye amcsik)

Nem tudom milyen lesz, de azért meg fogom nézni poénból XD

2010. aug. 23. 23:26
 6/10 A kérdező kommentje:
én max gépen nézem meg, nem hinném, hogy ezért érdemes moziba menni, de hát még nem most fogják feltenni
2010. aug. 24. 08:20
 7/10 anonim ***** válasza:
ma néztem meg angolul (a szöveget naggyából értettem), de kellett vna egy felirat mer nagyon kapcsolódik az első részhez, asszem még előtte játszódik. már nincs benne annyi rizsa, több kameraállás és éjszakai jelenet és persze az a zúgás, amikor jön a démon, azt télleg nagyon nagyon eltalálták, sokkal jobb bármilyen zenei aláfestésnél. nekem már az 1ben is és ebben is az esti hangok tetszettek igazán, ezektől ver gyorsabban az ember szive, mer amugy nem egy nagy durranás. amugy a 2be a vége felé van egy "küzdős" jelenet, ott igazából semmit az égvilágon nemlátni pedig az lenne a lényeg, ezt nagyon elkúrták. ugyanolyan mint az 1. rész, csak nem olyan vontatott, egyszeri nézésre jó :)
2010. nov. 6. 02:18
 8/10 anonim válasza:
hát én ma láttam westendbe feliratosan,sztem érdemes megnézni,bár én eléggé félek azóta:D
2010. nov. 6. 20:38
 9/10 anonim válasza:
Éppen ma néztem meg moziba a barátaimmal :) Hát nekunk elég félelmetes volt. Amennyit mink sikítoztunk :D :) De hát nekunk kb.ez volt az elso horrorfilm :) Remélem azért fogok tudni aludni :_)
2011. jan. 29. 21:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egész jó lett. És megmagyaráz, pár dolgot az első résszel kapcsolatban. De még mindig félelmetesebb az első rész.
2011. jún. 22. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!