Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek Tom Holland...

Mi a véleményetek Tom Holland Cherry c. filmjéről?

Figyelt kérdés

Én egyszer mostohatesómmal néztem meg, másodszorra pedig a barátnőmmel. Elsőre kicsit untam a drogos részét, de másodszorra, már azt is nagyon élveztem. Fontolgatom, hogy megnézem harmadszorra is, plusz még a könyvet is elszeretném olvasni (ugye, ami alapján készült a film).

Szóval ha engem kérdeztek, nekem nagyon tetszett,viszont kíváncsi vagyok, hogy másoknak mi maradt meg a filmből. Milyen érzései és gondolatok kavarogtak a fejetekben, miközben néztétek?

2021. máj. 10. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem összességében tetszett, de kicsit hosszúnak találtam. Tom szerintem remekül hozta a karaktert, jó volt Pókemberen kívül más, komolyabb szerepben is látni (emiatt tetszett a Devil All the Time is nagyon). Elgondolkodtató film volt, szépen bemutatta a PTSD és a függőség árnyoldalait szerintem.

A könyvhöz is megjött a kedvem tőle, így nemrég megvettem (óriási mázlim volt, és booklineon 500 ft-ra volt leakciózva :D). Pár napja fejeztem be, az is tetszett. Nem egy könnyű olvasmány, vannak benne megrázó részek (mint ahogy a filmben is), de tudom ajánlani, ha nem zavar a sok káromkodás.

21L

2021. máj. 12. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nagyon tetszett! A történet is és Tom nagyon jól játszott benne! Én olvastam a könyvet is és megmondom öszintén a film jobban tetszett, kipótolta azokat az üröket a könyvböl ami nekem nem annyira állt össze. Nekem elösször nagyon fura, elvont volt aztán másodjára nagyon élveztem (azòta már kb. 12szer láttam). A káromkodás is zavart elsöre de aztán elengedtem. És hát na sokat sírtam és sírok mindig mikor megnézem (nálam elöször ott tört el a mécses mikor a kislány irakban kiabált neki hogy adja neki a chipset). Amùgy nagyon elgondolkodtató volt számomra!
2021. máj. 14. 08:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Wow! Köszönöm a válaszokat! :D Én is elszeretném olvasni a könyvet, csak kicsit félek tőle, mert rengetegen írták Molly-n, hogy szörnyű a fogalmazása. De remélem majd pozitívan fogok benne csalódni :D
2021. máj. 15. 13:45
 4/4 anonim ***** válasza:

#2 vagyok

Hát nyílván nem egy szépirodalmi müalkotás gazdag nyelvezettel vagy hosszú metaforákkal már csak abból is kiindulva hogy nem író tollából származik ugye, hanem maga Nico (Cherry) írta. De amùgy szerintem nem vészes, egészen érthetö. Legalábbis én az eredeti, angol változatot olvastam, a magyart nem tudom hogy fordították.

2021. máj. 15. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!