Mikor fog megjelenni a Stranger Things 4.évad?
Figyelt kérdés
2021. máj. 9. 23:33
11/14 anonim válasza:
A pletykákat igen, kiadja. De az nem hivatalos. Semmi baj azzal, ha szerinted az a valós premier dátum, és ezt meg is osztod másokkal, de ne nevezzük egyesek találgatásait hivatalos infónak, mert nem azok.
Nincs nyilvános premier dátum. Ha lenne, már minden megbízható oldalon (pl. Wikipedia, IMDb) szerepelne. Nem véletlen, hogy nem szerepel sehol sem magyarul, sem angolul. Mint mondtam, elképzelhető, hogy be fog válni a tipped, de egyelőre nem tudni semmi biztosat, mert a Netflix soha nem közöl ennyivel előre premier dátumokat.
12/14 anonim válasza:
2022 nyara, előzetesnek a végére kiírták:)
13/14 anonim válasza:
Én Láttam a Stranger Things-et és a végén irta hogy 2022 juliús 1-jén jön az első rész és 2 rész pedig juliús 2-án,Ha minden igaz magyarul! :))
14/14 anonim válasza:
#13: Ez nem teljesen igaz. A hossza miatt a negyedik évad két részletben fog megjelenni: az első pár (valószínűleg 5) rész május 27-én, az évad második fele pedig július 1-jén fog megjelenni.
Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!