Melyik Natasha halál lett volna jobb?
Figyelt kérdés
1. Az ami a filmbe került
2. Az eredeti amiben az volt h Thanosék megtámadják Natot és Clintet a Vormiron és többször is meglövik Natashát ami utána kb lezuhan a szikláról
Itt van a 2. lehetőség linkje:
A kérdés az lenne h melyiket néztétek volna meg jobban a filmben
2021. máj. 5. 21:54
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
19 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nagyon nem örültem a halálának, de abszolút az első. Így legalább nem hiába halt meg és méltó volt hozzá ez az önfeláldozós cselekmény. Megindító volt, ahogy Clinttel harcoltak egymással egymásért.
2/4 Közveszélyes Kontár válasza:
nagyon gonoszak voltak akik ilyeneket kitalaltak
"jo" ertelemben
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
#2 (filmesre utaltam, meg tobbi film hasonlo jeleneteire)
4/4 anonim válasza:
A második halál lehetőség szerintem nagyon gagyi, és túldramatizált lett volna. Ilyen megjátszott. De az első tökéletes. Nagyon tetszett, hogy így törlesztett, vagyis nem tetszett, mert nagyon szomorú voltam, de na.
Az első lehetőség teljesen jó volt.
Bár ha élne, az jobban tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!