Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Írtok jó horror filmeket?

Írtok jó horror filmeket?

Figyelt kérdés

Nem igazán voltam soha nagy horror rajongó, alig láttam pár ilyen filmet...

Azoknak is egy nagy része ilyen B film volt, mint mondjuk a Balta C film.

Most azonban vagy olyat keresnék ami kifejezetten jó film, vagy pedig olyat ami ha nem is jó összességében, érdekes és legalább egy fronton kiemelkedő.

Nézegettem ilyen elég elismert listákat, de hatalmas csalódás.

Több helyen első helyezett a “Get Out” C. film, amiről még laikusként is tudom, hogy nem igazi horror...

Illetve szintén több helyen is előkelő helyen szerepel a “Quiet Place”, na én nagyon nem ilyen jellegű filmeket keresek (ezeket egyébként láttam).

A Robert Pattinson főszereplésével készült Lighthouse is ott van a listákon, és ezt is láttam.

Ez kifejezetten tetszett, de nekem erről sem egyértelmű, hogy horror lenne...

Valamint ha ezt felteszik a listákra, akkor a Lynch féle Eraserheadet miért nem?

Szóval nem tetszenek ezek a rangsorolások.

Egy filmet azért kinéztem, ami a trailer alapján lehet, hogy tetszene, majd elválik...

A Nicolas Cagees “Mandy” C. Filmet.

De lehet hogy ez sem fog tetszeni, de azért egy esélyt adok neki...

De kiváncsi vagyok, hogy aki jobban otthon van a horror műfajban, az mit ajánlana, ha jó, vagy legalábbis “egész jó” és nem nagyon buta filmeket keresek...

Előre is köszi!

2021. máj. 5. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nightmare on Elm street 4
2021. máj. 5. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:

A Vivarium és a Másvilág elég jók.

Elég ütős mindkettő, de ha hentelős, vérfürdős filmet akarsz, akkor nem fognak tetszeni.

2021. máj. 5. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudjuk kérdező, h neked mi a horror zsánered. Van misztikus horror, pszicho-horror, psziho-thriller, horror komédia, slash horror stb. mindenki mást szeret. Ha te a szadizmust, vérfürdőt preferálod akkor nézd meg a

Papás mamás-t, Fűrész sorozatot, Wrong turn/Halálos kitérő, Vacation, Texasi láncfűrészes, Zombi nácik, Terrifier stb filmeket.

Slash horror: Péntek 13, Sikoly, Hellowen sorozat

Misztikus horror: Fehér éjszakák, Örökség, Magas fűben, Triangle, Pán labirintusa, A kör stb.

Ha a borzongáson van a hangsúly, thriller szerű horror érdekel akkor a klasszikus Ragyogás, Rosemary gyermeke, Ómen, Tortúra, Hetedik stb. ajánlott.

Horror komédia: Zöld hentesek, Yummy

Általában a Stephen King adaptációk nagyon jók szoktak lenni.

2021. máj. 5. 14:17
 4/4 anonim ***** válasza:

A dolog(1982)

Jákob lajtorjája

Videodrome

Phenomena

Agyfűrkészők

A sötétség fejedelme

Halálmester

Alien

Testrablók támadása(1978)

Az ördögűző

2021. máj. 5. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!