Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha lenne rá alkalmatok, ti...

Ha lenne rá alkalmatok, ti benne lennétek egy money heist féle rablásban? Illetve, ha túszok lennétek segítenének a rablóknak?

Figyelt kérdés
Persze, ha nem sérülne meg senki, és biztos nem csuknának le titeket. Félre ne értsetek nem tervezek semmi ilyesmit.

2021. máj. 4. 19:40
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
20 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Max akkor ha nem lenne senkim, semmilyen szerettem, ismerosom, csaladom.

Se ertelmes munkam vagy eletcelom.

2021. máj. 4. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy mint az első, ha már nincs veszíteni valóm bekockáztatnék valami hasonlót.
2021. máj. 4. 23:39
 3/3 anonim ***** válasza:
67%
a túszos kérdés érdekes .én mindig azt gondoltam hogy ha ilyen történne vagy pl egy boltban kasszáznék és bejönne valaki fegyverrel kérné a pénzt meg se rendülnék le se szarnám megpróbálnám meggyőzni hogy tesó ez tényleg megéri?1 boltban 1 bankban pl több fegyveressel nem próbálnám de az tuti hogy fognám magam és simán kisétálnék le se szarva az egészet.beszéltük ezt már haverokkal és az 1 ik mondta hogy hát az csak ott derülne ki és igaza is van a puding próbája az evés.de szeretem azt gondolni vagy hogy is mondjam hogy így cselekednék
2021. máj. 5. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!