Ki nyerne egy küzdelemben? Superman vagy Homelander?
Figyelt kérdés
Szerintem Superman, mert míg Homelander ugye csak nála sokkal gyengébb ellenfelekkel küzd meg akiket egy csapással meg tud ölni addig Superman olyanokkal harcol mint Zod tábornok, Batman, Lex Luthor, Steppenwolf stb. Így ő megtanult úgymond küzdeni.
De ugye Superman gyenge pontja a Kryptonit, míg Homeladner gyengéje nem ismert.
2021. máj. 3. 13:18
11/11 anonim válasza:
Bár a Boys-ból még csak pár részt láttam, de a fenti morális eszmefuttatáshoz annyit hozzáfűznék, hogy Superman ugye megölte Zod-ot az emberek védelme érdekében, amikor megakarta ölni őket. Szóval szerintem hasonló helyzetben Homelander baját is ellátná így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!