Miért mondják, hogy a Baljós árnyaknak értelmetlen a története?
Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 23:08
1/8 anonim válasza:
Nen tudom, ki mondja? Az új trilógiának van inkább értelmetlen története.
2/8 anonim válasza:
Szerintem eléggé érthető a cselekmény és van értelme a történéseknek, egyedül a Kereskedelmi Szövetség blokádja az ami megmagyarázhatatlan, de hát semmi sem lehet tökéletes.
3/8 anonim válasza:
mire alapozod a kérdésed?
tegyél hivatkozást kiindulópontnak és tudok reagálni rá.
sztem jól felépített a története
4/8 A kérdező kommentje:
Pl Red letter media kritikája alapján. Pl. a ker. Szövetség alá akarja iratni Amidalával a szerződést és akkor törvényes lesz a blokád. Jó, ezt nem tudom miért csinálják, de nem csak blokád alatt van a bolygó hanem fegyveres megszállás alatt. Azért ha én lennék a szenátusban, akkor minimum megkérdőjelezném, hogy milyen jogon teheti meg ezt egy szervezet.
Később pont ez történik, mikor leszavazzák a kancellárt, mert nem tudott időben cselekedni. És Palpatin ezt akarta.
Tehát szerintem nem hülyeség, csak bonyolúlt az alapján, amit a filmben mondanak.
2021. máj. 2. 16:36
5/8 anonim válasza:
ez így már konkrét.
na ez annyi h zsarolás, erő fitoktatás. volt értelme
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem volt érthetetlen, kicsit meg volt spékelve politikával az igaz de ez szerintem nem negatívum. Ami nem passzolt nekem az a JarJar karakter.
7/8 anonim válasza:
Azért mert nem volt jobb dolguk mint ilyen dolgokat állítani az előzménytrilógiáról, ami jórészt nem fedi a valóságot és az folytatás trilógiára jobban igaz
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a folyt. trilógia elment. Nem voltak benne zavaró logikátlanságok. Kivéve talán a rise of skywalkerben, amit elnézegettem, de szerintem azt túl leegyszerűsítették. Örülök, hogy az óvodás gyerek is teljesen érti, hogy mi történik. Bár a párbeszédek olyan vérgázak voltak, hogy szerintem kell egy hét, hogy feldolgozzam.
2021. máj. 3. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!