Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik a legrosszabb Disney mese?

Melyik a legrosszabb Disney mese?

Figyelt kérdés
Ez lehet bármelyik animációs, lehet a Csipkerózsika vagy a Wreck-it Ralph is.

2021. ápr. 29. 17:30
 1/8 anonim válasza:
100%

A Wreck it egy nagyon jó mese, a Csipkerózsikát valóban nem szivlelem de nem mondanám legrosszabbnak...

Nekem egyáltalán nem tetszett pl. a Herkules, és a Dumbo-tól se vagyok elájulva. De ez szubjektiv.

2021. ápr. 29. 17:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem a Herkules biztos hogy top 20as listámban van, de a történetben sok a logikátlanság.

Én nem tudnék választani, talán csak a Legelő hősei. Az a baj hogy nem láttam mindegyiket.

2021. ápr. 29. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer láttam a Csodacsibét, nem tudom már miről szól, csak az rémlik hogy akkor nem tetszett.

A Herkules igaz, hogy a mítoszhoz képest sokat változtattak, de az egyik kedvencem.

A Legelő hőseit is megnéztem egy párszor anno.

2021. ápr. 29. 18:21
 4/8 anonim ***** válasza:
34%

Tarzan

Herkules

Frozen

Ezeket elég volt egyszer megnéznem, hogy elmenjen az életkedvem.

2021. ápr. 29. 18:51
 5/8 A kérdező kommentje:
A Frozent még nem láttam. Azt mondják jó.
2021. ápr. 29. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Én nagyon szeretem a Jégvarázst, szerintem jó mese (volt, hogy háromszor adták egy héten, én meg mindegyik alkalommal gyermeki lelkesedéssel néztem:D), de ez tényleg szubjektív.

Én az Alice Csodaországban című mesén, bevallom, eléggé szenvedtem, pedig a filmes feldolgozásokat szeretem, a könyvbe is beleolvastam, az is tetszett. Most más nem jut eszembe hirtelen, de szerintem a Disney Dark Age filmek számítanak a rosszabbak közé (bár én nem emlékszem, hogy láttam volna közülük bármelyiket is, csak részleteket, de nem hozták meg a kedvem. Gondolom, nem véletlenül kapta ezt a nevet. Azért egyszer majd ráveszem magam).

2021. ápr. 29. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Annak idején sokat láttam de valahogy a Dumbo-t sose tudtam szeretni. A Bambit se nagyon (szerintem unalmas)

Az újabbak közül a Frozen, nem rossz csak borzasztó túlértékelt.

2021. máj. 7. 11:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Bírom, hogy véleményeket pontoznak itt le az emberek :D

Egyébként a Frozen nekem nem igazán tetszett, a sok dal benne (főleg az elején) kikergetett a világból

Plusz a hercegnős mesékért sem vagyok oda

2021. máj. 22. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!