House of the Dragon (Trónok Harca prequel) szereplők?
Egyébként a kiszivárgott forgatási képek alapján a fekete valyriai szereplőknek is lesznek valyriai külső jegyeik. Daemon Targaryen két lányának ezüstös haja lesz.
A kiszivárgott képek Laena Velaryon temetése után játszódnak és ott lett lefotózva Rhaena és Baela Targaryen is már kosztümben. Habár a hajuk struktúrája nem tipikus fehér valyriai. Corlys pedig a képek alapján kopasz.
Itt más nevet írnak, de szerintem ezek Daemon lányai. Ráadásul az egyiket fiúnak írja. xD
Mert a másik szivárgott fotó alapján egy nő temetésén vannak, aki szerintem Laena, nem tudok jobbra gondolni.
Készítheted a kötelet, itt a jó felbontású promókép Corlysról. :)
Alicent és Otto viszont szerintem nagyon jól néznek ki. Remélem megmarad végig ez a keményen zöld és gazdag Hightower stílusuk.
Az eredeti sorozat végére mindenki már csak feketét hordott. xD Végre valami szín egy férfi kosztümjében is. Alicent haja is korrekt. Hihetetlen mennyire jellegtelen volt a női karakterek haja a gotban.
Daemon is hordhatna egy kicsivel több vöröset, Corlys pedig tengerzöldet. xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!