Mi a véleményetek az emberi százlábú című filmről?
Figyelt kérdés
Szerintem az első film az egészen oké, sőt még bejön is. Egyáltalán nem undorodtam tőle de szerintem ember függő, mivel hogy nem undort hanem inkább sajnálatot éreztem, pedig tudom hogy 'jobb esetben' ilyet nem csinálnak emberek. A második film viszont egy nagyon beteg és szar film. Komolyan olyan rossz és rövid story-ja van hogy az már az egész filmet szarrá teszi, semmi izgalom meg ilyesmi nincs benne, éreztem benne hogy csak még egy bőrt le akarnak húzni az első film, már jól kivitelezett alap koncepciójáról. Köszi előre is2021. ápr. 26. 22:32
1/7 anonim válasza:
Az is beteg, aki az egészet kitalálta. Rövid az élet ahhoz, hogy ilyen szarokat nézzek.
2/7 anonim válasza:
Habár nem láttam, de az alapkoncepció és a pár fotó/trailer alapján amihez volt szerencsém épp elég magabiztosan állíthatom hogy ritka elmebeteg alkotás lehet, és orvosi vizsgálatra volna szüksége annak aki kitalálta.
3/7 anonim válasza:
Röviden és tömören: UNDORÍTÓ
Gyomorforgató volt az egész
5/7 anonim válasza:
Soha nem nézném meg, hogy lehet ilyet kitalálni?
6/7 A kérdező kommentje:
Jó amúgy lehet velem van a baj de fapofával néztem végig. Nyugtasson már meg valaki hogy nem csak velem van ez
2021. ápr. 27. 10:48
7/7 anonim válasza:
6
Mivel teljesen tudom úgy nézni,hogy csak egy film,én is tudom fapofával nezni az ilyen filmeket. Az ijesztőbb,hogy valaki fejéből ez egyaltalán kipattan.. tehát ilyen emberek élnek körülöttünk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!