Szerintetek mi lenne a Harry Potter szereplők kedvenc tantárgya ha a mugli világban tanulnának??
Tudom, hogy fura kérdés, de szerintetek? Nyilván nincs rossz válasz, szimplán csak kíváncsi vagyok.
Főleg ezek a karakterek érdekelnének: Harry, Ron, Hermione, Draco, Cedric, Cho, Luna, Neville, Ginny, Fred, George, Percy
Hermione nem volt nyomorék, sem lógós. Biztos nem mentetné fel magát tesiből. Amúgy mindenből jó lenne, ami nem ezoterika, vagy propaganda.
Harry semmi másból nem tudna érdemes jegyet szeretni, csak fociból. Puskás akadémia büszke tagja lenne Felcsúton. A legtöbb tárgyból 3-4es lenne, de mindegyiket utálná.
Az ikrek technikai és elektronikai dolgokban nagyon otthon lennének és csodát művelnének azokkal is.
Luna az irodalomból biztos jó lenne, de elsődlegesen Bravo magazint és Local-t olvasna minden szünetben.
Szerintem Neville-nek a biosz, azon belül a növénytan; Harrynek, Ronnak a tesi; Lunának a rajz és az irodalom; Hermionénak szerintem a töri, a matek meg az idegennyelvek; Draconak az, ahol kedvenc lehet.
Egyelőre ezekre gondoltam, de ha eszembe jut még, írok.
Harry: tesi
Ron: tesi
Hermione:matek fizika minden
Draco: infó
Cedric: technika
Cho:rajz
Luna: fizika
Neville: biosz
Ginny:szerintem ő mindent szeretne
Fred, George: technika
Percy:fizika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!