Hogy tudod tényleg letölteni ingyen a Grace klinikát?
Hát én nem Grace klinikát, hanem más sorozatokat töltök le innen: sorozatokingyen.org
Itt regisztrálni sem kell.
Bal oldalt a hosszú listán megkeresed a sorozatod, ha nem találod, itt a link: *****
Aztán vagy Mediafire-ről cagy Megaupload-ről letöltöd (mindegy melyik, mind2 ingyenes).
Ha Mediafire-től töltesz, akkor megkeresed azt a részt, ami kell és elindítod az összes részét (pl. part1, part2 stb).
Ha lejött az összes, megkeresed a gépeden, és kicsomagolod. Ha kész van, már nézheted is.
Ha Megaupload-ről töltöd, akkor ott is megkeresed, ami kell, rákattolsz, jobbra fent beírod a kis négyzetbe a mellette lévő kódot, alatta kattints a "download file"-ra.
Ha jól írtad be, látni fogsz egy számlálót, ami 45 mp-ről számol vissza, ha letelt, kattints a "Regular download"-ra és már indul is a letöltés. Ezt már nem kell kicsomagolni.
Régebben BS Player-t használtam, de előfordult, hogy egy sorozatnál nem játszott le hangot, úgyhogy átálltam KMPlayer-re.
Remélem tudtam segíteni.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
köszi
még a végével gondok vannak, de meglesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!