Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ki lesz a Sikoly...

Szerintetek ki lesz a Sikoly 5. részében a gyilkos, milyen indítékkal? SCREA/V\

Figyelt kérdés

Nekem az indíték nincs meg, habár van egy elképzelésem arról, amit olvastam, hogy valami true crime beütése lesz, a gyilkos vagy gyilkosok true crime rajongók lesznek, a rengeteg régi helyszín miatt. Talán egy true crime dokumentumfilm forgatása adja a díszletet.

A gyilkosról csak koncepcióm van. Szerintem Mindy Meeks a gyilkos, legalábbis az egyik. Randy már korábban megjósolta, hogy lesz egy női fekete gyilkos, mert ez nem jellemző a horrorfilmekre és az akkori Voorhees anyuka utalása is bejött Billy anyjára. És ironikus, hogy pont az unokahúga lehet az.

Egyébként a jóslatom, hogy három gyilkos lesz, ahogy eredetileg a Sikoly 2.-ben is lett volna.

2021. ápr. 21. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó látni, hogy van Magyarországon még elmebeteg Sikoly fanatikus rajtam kívül :) Én magam is nagyon kedvelem a szériát. Várom már énis egyébként a filmet
2021. ápr. 23. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
<3
2021. ápr. 24. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Én arra vagyok kíváncsi inkább, hogy az első teaser/trailer mikor érkezik. Tudtommal 2022 elején tervezik a filmet mozikba küldeni, azaz ha nagyjából számolok akkor nyáron/kora ősszel berobbanhat az első előzetes.

Én nagyon kedvelem a szériát, azonban nem olvastam semmit sem utána (direkt). Kíváncsi vagyok hogy ez az új rendező mit dob majd össze, illetve az egyik producer tudtommal börtönben csücsül. Ahogy az új Halloween is elég közepes/gyenge film lett, úgy itt sem remélek annyira sokat én. Igazából ha rengeteg utalás lesz, klasszikus helyszínek, kedvelhető életképes mellék figurák akkor én már nagyjából kedvelni fogom. Bár ezeket a Halloween esetében is mondhatni megkaptuk, és mégsem működött nálam. Én egészen biztosan visszahoznám az égett arcú Matthew Lillardot, illetve valamilyen nagyobb brutális befejezést készítenék neki. Igazából bármi lesz is, mindig jó ezeket a karaktereket újra a vásznon látni.

2021. máj. 9. 20:31
 4/5 anonim válasza:
Danny Rolling mint ghostface nem?!?
2021. júl. 8. 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Vannak róla találgatások a rajongók körében hogy Matthew Lillard visszatér Stu szerepében.

A horror alapszabálya ahogy Randy mondta a gyilkos mindig természet feletti képességgel rendelkezik, és amikor Sidney ráborította a tv-t akkor ugyan agyon csapta az áram de kis híján túl élte. Elképzelhető hogy újraélesztették és eltitkolták Sidney elől az információt mivel épp eléggé depressziós volt.

2021. nov. 2. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!