Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Tenet filmről mi a véleménye...

A Tenet filmről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Én imádtam. Amikor találkozott saját magával, a Prince of Persia játékot jutatta eszembe. Sőt a kedvenc Nolan filmem eddig(Mementot és Dunkirköt még nem láttam).
2021. ápr. 19. 08:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett. Lehet, hogy csak én vagyok hülye hozzá de nem bírtam követni, túl komplikált volt, a szerelmi szála béna. Az akciójelenetek látványosak, ezt tudom felhozni mint pozitívum.
2021. ápr. 19. 14:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Én se értettem😀 Azt az operaházas inditást 3xra se. De valamiért nem zavart.

Szerintem a végső csata volt követhetetlen. Ha mindig látnánk hogy kinek a szemszögéből nézzük.. szerintem azért volt nagyon jó az észtországos invertált részt, mert nagy részt a protagonist nézőpontjából láttuk a világot, azt imádtam főleg moziban.

A vágásnak is örültem. Végre nem volt 20 vágás egy akciónál, mikor lehetett volna 2 (ez pl. az Eredetben és a Sötét lovagban is zavart).

2021. ápr. 19. 14:52
 3/3 kr1ssz ***** válasza:
Zseniális a forgatóköny. Az egész egy nagy átkaroló hadművelet.
2021. máj. 7. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!