Mi a véleményetek a halálos iramban Tokiói Hajszáról ? Szerintetek is az lett a legjobb az egész szériából?
Pont ugyanannyira nem hozza az eredeti film hangulatát, mint a legújabb részek. De az újak legalább akciófilmként elmennek egy erős közepesnek.
A Tokio drift ellenben semmilyen szempontból nem tetszett. Sem a zenék, sem az autók, sem a drift a normál versenyek helyett, a főszereplő srác pedig különösen irritáló.
Nekem is kifejezetten tetszik a tokiói hajsza. Nem a CSALÁDról szól és mégis van mondanivalója, számomra egyáltalán nem lóg ki a sorból, de az, hogy visszahozzák Hant, miután teljesen egyértelműen felrobbant (vicc vicc vicc vicc vicc vicc vicc vicc vicc, nem lehet megmagyarázni, bármi is lesz a magyarázat, agymenés az egész) az rossz fényt vet a 3. filmre. :/ Végre meghalt egy fontos szereplő váratlanul. Megvolt a drámaisága és képesek elcseszni.
A tokiói hajszának volt egyébként a legtöbb mondanivalója. A kirekesztés, rasszizmus, az, hogy a pénz jó, se nem minden... Míg mostanában csak akcióorgia (és család) az egész széria.
Félreértés ne essék, én a Hobbs és Show kivételével ezeket is élveztem, de számomra a tokiói hajsza egy üdítő kivétel. Kilóg a sorból, de nem minőségileg.
Ezt valamelyiknap olvastam és szerintem van benne igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!