1/8 anonim válasza:
Nálam ez nehéz kérdés.
Kedvenc, mert jelent valamit nekem, amit az életemben átértem, az a Hated in the nation.
De kedvenc, mint a legmélyebb rész az a Fifteen million merits, a Hang the Dj és az Arkangel.
3/8 anonim válasza:
Szinte lehetetlent kérsz! :D Mind "ott van".
Néhány ami aztán tényleg nagyot szólt számomra. Ezért-azért-amazért.
Fehér karácsony
Szabadesés
Pofa be, és táncolj!
Arkangyal
Akasszuk fel a DJ-t!
Krokodil
... de mindet megéri megnézni! Nagyon jó sorozat.
4/8 anonim válasza:
Nekem is kb az összes, de talán amit a legtöbbször megnéztem, az az Entire History of You, és a White Christmas.
7/8 anonim válasza:
Nagyon nehez valasztani, eloszor a White Beart lattam es azert szerettem meg az egesz sorozatot. Plusz, ha valaki kerdez mindig ezt a reszt mondom, hogy ezt nezze meg eloszor
8/8 anonim válasza:
Nekem is a a San Junipero (3x4) a kedvencem, a TOP 3 részbe nálam még a Tizenötmillió jutalom (2x2) és a Szabadesés (3x1) került be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!