Megesett már veled, hogy egy karakter kiírását követően azonnal kaszáltál egy sorozatot és vissza sem néztél? Hogyhogy?
Nem igazán.
Esetleg, amikor az Odaát 12x23-ban megölték Castielt. Akkor otthagytam a sorozatot, ameddig nem láttam tumblron, hogy felélesztették. (Az utolsó évadokban nekem Misha Collins vitte a sorozatot a hátán. Ha ő nincs, nincs azaz Isten, amiért befejezem a sorozatot.)
Olyan, hogy konkrétan egy szereplő távozása után teljesen leálltam volna egy sorozatról, olyan nem volt, az már inkább, hogy ha több kedvenc karakterem is kiszállt, akkor már nem néztem rendszeresen az adott sorozatot, de teljesen nem álltam le akkor sem.
Pár példát említek:
A Vészhelyzetből addig minden részt néztem, míg a 8. évadban Green és Benton nem szállt ki, utána már csak alkalmilag. (Igaz, ebben talán az is szerepet játszott, hogy utána kolis lettem, és hétköznap teljesen elszoktam a tévétől, de valószínűleg amúgy is kevesebbet néztem volna, mert más régebbi karakter is kiszállt már korábban.)
A Rex felügyelő nekem Moser-rel és Brandtner-rel, és az akkori csapatokkal volt élvezhető, amikor már a 3. gazda jött a csajjal, és a római részek, akkor már csak hébe-hóba néztem. (Ráadásul ezeknél az évadoknál a kilépő színészek távozására sem adtak magyarázatot a legtöbb esetben.)
#2-es: Teljesen egyetértek az utolsó mondatoddal, utána már hiteltelenné válik a sorozat, bár nálam nem jelenti azt, hogy akkor már nem nézem. Egyébként a Dallas-ra is gondoltál, amikor Bobby-t visszahozták, és az előtte levő évad történései teljesen törlődtek, mert csak Pamela álmának állították be végül? Én ezt amúgy kettősen ítélem meg, egyrészt egy ügyes csavarnak, másrészt innentől már kicsit erőltetettnek tűnt nekem, ennek ellenére végignéztem többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!