Miben van ez a jelenet?
Figyelt kérdés
Egyetlen jelenet maradt meg egy filmből/sorozatból (esetleg könyvből, de nem hiszem), mikor a férfi főszereplő mérgében bele üt egy tükörbe, majd a keze nyilván vérezni kezd a tükör pedig betörik. Azt hiszem később egy jelenetben a női főszereplő kérdőre vonja hogyan sérült meg, de nem igazán emlékszem már. Valamiért úgy van meg az emlékeimben, hogy a tükör nem egy kis fürdőszobai hanem egy nagyobb -talán egész alakos- darab volt. Ötletem sincs miben volt, azt sem tudom, hogy miért jutott most eszembe, de megőrülök, hogy nem tudom. Talán egy romantikusabb/tini filmben vagy sorozatban -vagy könyvben :D- volt, de tényleg fogalmam sincs. Tudom, hogy ez nem sok minden, de már nem jutott más eszembe minthogy kiírjam ide.2021. ápr. 12. 22:10
1/4 anonim válasza:
Én is emlékszem egy ilyen jelenetre, legalábbis csak a tükrösre! Egy (talán szakállas, de nem biztos) barna ballonkabátos férfi térdepel a tükör előtt, és már eleve be van kötve a keze, amikor ököllel beleüt a tükörbe!
Nagyon régen, valamikor a '90-es évek közepén láttam egy ilyen filmet, de a címére én sem emlékszem, viszont nem tudom, hogy ugyanaz a film-e?
2/4 anonim válasza:
Most erről a leírásról az SZJG egyik jelenet ugrott be. Nem tudom, hogy erre gondoltál-e, de remélem tudtam segíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
1.Huu nem hiszem, hogy ez az a '90-es évekbeli filmeket nem, nagyon láttam -klasszikusokon kívül-, de köszönöm a választ:)
2.Szerintem ez lesz az, bár nem ugrik be, hol/hogyan történik meg.Le tudnád írni, hogy ez az SzJg hányadik részében van?
2021. ápr. 13. 08:39
4/4 anonim válasza:
Fhuuu már nem emlékszem, hogy hanyadik részében történt, mert már rég olvastam. De ha tippelni kéne akkor szerintem a 4. vagy az 5. részben lehetett. Ennél többet sajnos nem tudok segíteni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!