Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek mi volt egyes...

Szerintetek mi volt egyes marvel karakterek szexualitása a filmekben?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Tökéletesen mindegy.

A propaganda baromságoddal kezdesz unalmas lenni.

2021. ápr. 11. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
lényegtelen infó, mert nem adnak alapot a filmek ennek
2021. ápr. 11. 23:25
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Úgy érted ki az aki nem heteroszexuális? Mert a többség szerintem egyértelműen az, pl. Tony, Thor, Hulk, Steve, Clint, Wanda, Scott, Peter Parker, Quill, Strange stb., hiszen nekik mind láttuk románcaikat az ellenkező nemmel.

Akik nálam kérdésesek:

-Natasha lehet biszex (egyértelmű hogy pasikhoz vonzódik, de nekem gyanús hogy nőkhöz is, a Végjátékban volt pár félreérthető momentuma Carollal, és most a Fekete Özvegy trailer kapcsán is elkezdtek keringeni a pletykák Yelenával...)

-Szerintem Carol leszbi, nem mutatott semmi érdeklődést férfiak iránt, annál többet nők iránt (előbb a néger barátnője, utána Nat)

-Nebula 100% leszbikus, süt róla

-Valkűr hivatalosan is leszbikus a képregényekben

-Mordály szerintem aszexuális

-Groot szerintem hermafrodita, lévén egy élő fa

-Thanos vélhetően meleg és/vagy impotens, az ilyen hadurak általában egész háremet tartanak, neki a két nevelt lányán meg Proxima Midnighton kívül semmi nőnemű társasága nem volt, ők meg mind más faj és a nevelt gyerekei

-Rhodey és Sam ugyan nem voltak párban senkivel, de szerintem egyértelmű hogy ők heterók.

2021. ápr. 11. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Azért Peter Quill esetében is benne van a pakliban, hogy partyképes mindenre.
2021. ápr. 12. 00:21
 5/9 A kérdező kommentje:

Szerintem Natasha hetero a Steve és Hulkal való kapsolata révén. Én nem vettem észre Carollal ilyen jeleneteket.

Buckyról és Lokiról mit gondoltok?

2021. ápr. 12. 09:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Bucky tuti heteró, emlékezz vissza az első Amerika kapitány filmre, ott két nővel is csajozott egyszerre, kicsit Tonyhoz hasonlított ebben. Steve-nek is ő akart csajt keríteni. Csak akkor még nem volt kimosva az agya. Szóval ő egyértelmű (hacsak a Tél katonája képzés nem tüntette el a szexualitását).

Loki ő jó kérdés, őt a neten is mindenfélének írják, heterótól a biszexen át a melegig meg az aszexuálisig én róla már mindent olvastam, még azt is hogy a legenda szerint kecskével is csinálta... Nekem így a filmek alapján nézve saccra olyan valaki akit nem igazán érdekel a másik nem, de a sajátja se, tehát vagy aszexuális vagy elfojtja magában hogy hová vonzódik.

2021. ápr. 12. 11:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja Nathoz még annyit, hogy Steve-vel ő sose volt egy pár (hozzáteszem elég kár, szerintem összeillettek volna, jó volt a kémia kettejük között), az a csók a plázában csak elterelő hadművelet volt, de ők nem voltak egy pár, csak barátok és munkatársak. Bruce-szal meg eléggé ilyen kétségbeesettnek és alaptalannak éreztem az egészet, mintha ilyen légből kapott menekülő útvonal lett volna számára hogy összejöjjön vele, csak aztán nem jött ki az egész.

Ettől függetlenül lehet én látok bele sokat, de nekem volt egy-két momentum a Végjátékban ami utalt rá hogy Carollal ők "jól megértik egymást", még ha nem is jöttek össze. Meg ez a Yelenás dolog se teljesen alaptalan, hogy ők "több mint nővérek". Kíváncsi leszek. De szerintem Natnél nem zárható ki hogy mindkét nem érdekelte.

2021. ápr. 12. 11:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Én továbbra is azt gondolom h Nat hetero. Mert Carol inkább Valkűrrel lenne nagyon egyhangon.

Lokiról én is láttam egy jó pár dolgot, a legtöbb helyen panszexuálisnak írták. Bár most a sorozatában lesz egy Lady Loki és ha összejön vele akkor majd lehet h amúgy ő is hetero

2021. ápr. 12. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
85%

Nat nálam is fura,mint aki egyik férfit sem szerette,úgyhogy az is lehet,hogy pánszexuális:D De valami biztos lesz a filmben,amiből kiderül.

Loki nagyon fura,én simán melegnek néztem,de benne van,hogy ő viszont tényleg pánszex vagy hetero,mert láttam én is az előzetest.

Carol meg tuti leszbikus,és valószínű ezt jobban is fogják jelezni a filmjének a 2.részében. (bár azért kétes volt valamennyire ő is,mert én azt hittem azzal a palival van valami közöttük)

Meg a mosómedve is kétes,én kinézem belőle,hogy meleg😂

2021. ápr. 12. 18:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!