Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki a kedvenc film rendeződ,...

Ki a kedvenc film rendeződ, és milyen filmeket szeretsz tőle?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 11. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:

James Cameron.

Aliens, Terminátor 1-2, Titanic

Az Avatar egy fokkal gyengébb, de legalább piszok látványos. A True Lies nem az én világom.

2021. ápr. 12. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Christopher Nolan és Quentin Tarantino az abszolút favoritok. Minden filmjüket szeretem (elfogult is lettem így az évek alatt), de a kedvenceim tőlük az Inception, Sötét Lovag trilógia, Memento, Becstelen brigantyk, Ponyvaregény, Kill Bill.

Mellettük még nagyon szeretem Martin Scorsese, Alex Garland, Denis Villeneuve, Wes Anderson és David Fincher rendezők filmjeit is. :)

21L

2021. ápr. 13. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Danny Boyle, tőle a Trainspotting, szerintem azt a filmet kötelező megnézni a filmipar kedvelőinek

Valamint Wes Anderson, tőle csak A Grand Budapest Hotelt láttam, de az valami brutálisan jó.

Ezen kívül Stanley Kubrick még nagy favorit

Martin Scorsese filmjeit is nagyon szeretem, de azokat nem érzem olyan különlegesek, persze attól még nagyon jók

2021. ápr. 13. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!