Tudnátok mondani a Harry Potterhez és a Percy Jacksonhoz hasonló filmeket és könyveket?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 09:58
1/15 anonim válasza:
a Percy Jacksonhoz hasonló könyv: szelek tornya
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. ápr. 9. 10:06
3/15 anonim válasza:
Van egy nagy fantasy rajongó osztálytársam. Az Eragont és a Bartimeust szerette nagyon, amikor még elsős gimisek voltunk. Jó könyvek egy kisebb kamasznak(meg akár idősebbnek is). Ha furcsa, vicces történeteket akarsz, ajánlom még nagyon On Sai könyveit. Mindegyik jó tőle.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. ápr. 9. 10:34
5/15 anonim válasza:
Merlin körüli legendák nagyon érdekesek.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi
2021. ápr. 9. 11:37
7/15 anonim válasza:
Kane Krónikák
Rick Riordan új könyve, az egyiptomi istenekkel kapcsolatos. Hasonló, mint a Percy Jackson. Én most kezdtem el olvasni és eddig nagyon tetszik :)
8/15 anonim válasza:
Nem teljesen ez a típus, de anno én ezek mellett a Gyűrűk Urát olvastam.
Jó olvasgatást! :)
9/15 anonim válasza:
Erősen tudom ajánlani:
- Eoin Colfer: Artemis Fowl (a könyvsorozat, semmiképp nem a film)
- Anthony Horowitz: Alex Rider sorozat, Az Ötök ereje sorozat, Gyémánt fivérek sorozat
- James Dashner: Az Útvesztő sorozat (itt is inkább a könyv)
10/15 anonim válasza:
Riordantól:
Kane Krónikák
Az Olimposz Hősei
Magnus Chase (még nincs magyarul)
Apolló próbái
Morgan Rhodes:
Falling Kingdoms (talán?)
James Dashner:
Az Útvesztő-sorozat
Tolkien könyvei
Most ennyi jut hirtelen eszembe, de biztos sok van még
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!