A Lost negyedik évadában miért történnek fura dolgok az idővel (részletek lent)?
Daniel kér egy csomagot, ami megérkezik a szigetre az operátor szerint de csak x idő múlva kapja meg és magyarázza, hogy a sziget idpben nem ott van, mint a föld többi része.
Desmond, amikor elhagyja a szigetet egy napra elfelejti, hogy ki ő, úgy tudja, hogy 1997-ben vannak és egyszer a katonaságon van egyszer meg a hajón. Aztán felhívja Penny-t és hirtelen jól lesz. Daniel Faraday még azt is megkérdezi, hogy Desmond nem volt e kitéve mágneses
Aztán a hajó orvosát kiveti a part elvágott torokkal, majd pár epizód múlva a hajón áll és mondják neki hogy most kaptak morzét, hogy a hajó orvosát elvágott torokkal a partra vetette a víz, aztán van egy balhé Lapidus meg a többiek között és a dokinak elvágják a torkát és bedobják a vízbe.
Nem értem, mi történt Desmonddal, miért ugrált össze-vissza 97 és a jelen között, illetve nem értem, hogy mi van most a szigettel. A sziget igazából ugrál az időben?
Végignézted a sorozatot vagy éppen nézed és nem érted?
Ha utóbbi, akkor nézd tovább.
Végignéztem. Az ötödik évadban időutaznak, azt értem, meg azt is, hogy Desmond különleges, mert túlélt többször is mágneses hatást.
De a negyedik évadban nem értem mi történt vele meg azt se, hogy miért van az, hogy nem ugyanaz az idő a hajón meg a szigeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!