Más is érzi úgy néha h szinte "belefulladsz" a sorozatokba?
Velem is ugyanez van sajnos.
Sajnos beleestem abba a hibába is, hogy elkezdtem több sorozatot is, így kb egyszerre nézek 15 sorozatot kb😅
Most kb így nézem a Briliáns elméket, Teen Wolf, Két pasi meg egy kicsi, Homeland, Love Alarm, Riverdale, Legacies, Nancy Drew, Bebörtönözve, A klub és még sorolhatnám.
Pedig annyi mindent néznék még, de ez is rengeteg.
De amúgy sok sorozatot befejeztem már. Csak na, ahhoz nagyon jónak kell lennie, hogy egyszerre megnézzem😂
Nekem kb most alsó hangon 20 sorozat van amit meg szeretnék nézni.
És sajnos én is egyszerre nézek jó párat.
Ezeket: Riverdale, Lucifer, 13 okom volt, Elite, Agents of SHIELD, A Sólyom és a Tél katonája
Nekem 68 sorozat van a kis listámon. :D
Ebből nézek 11-et. Szóval szerintem, majd nyugdijjas koromra végzek vele, talán 😅😂
Csak az a baj, hogy ez a lista folyton nő.
PONT ugyanígy vagyok én is.
Teljes mértékben.
Szeretek sorozatozni és a sorozatok aranykorát éljük épp (olyan értelemben, hogy régen is voltak sorozatok és sok jó is volt, de közel sem ennyi).
Nekem 73 sorozat van a listámon és jelenleg is van kb 8-10 olyan sorozat, amit láttam, de még fut.
Ki tudja még mennyi olyan sorozat van, ami jó és nekem is tetszene... :)
Sosem fogok velük végezni, főleg, hogy filmezni is ugyanennyire szeretek és abból is van 600 a megnézendő listán.
Sziasztok.
Tudnátok adni pár tippet, hogy nektek mik vannak a listátokon? Nekem pont az a problémám, hogy nem találok már olyat, ami tetszene.
Amiket mostanában néztem, és bejött:
You, Manifest, Halott vagy, Nagy pénzrablás, Ki ölte meg Sarat, Sex Education, Tudhattad volna, A tett.
Ha tudnátok ajánlani ezekhez hasonlókat, nagyon hálás lennék.
Most itt az én listám ami terben van, vagy éppen láttam és ajánlom
Agents of SHIELD
Daredavil
Jessica Jones
Luke Cage
Iron fist
The Punisher
The Defenters
Euphoria
Sabrina
Agent Carter
Összes MCU marvel film
Telhetetlen (az első 3/4 részt bírd ki, utána lesz jó)
Jaaj hát hogy hagyhattam ki a BEHIND HER EYES t.
Ezt a sorozatot le kell ülni és meg kell nézni.
Azt javalom ne olvass utána mert van benne jó pár csavar. A hangulata nekem a YOUt és a Riverdale 3.évadát idézte.
Meg esetleg a Világtalan c. film
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!