Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A mandalorian-ok és a Jedi-k...

A mandalorian-ok és a Jedi-k miért ellenségek?

Figyelt kérdés
Nézem a mandaloriant és nem nagyon értem, hogy miért ellenségek.

2021. ápr. 6. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Ellenségek voltak, mert a múltban nagy csatákat vívtak egymás ellen, és pl a beshkarral hatékonyan tudtak a fénykardok ellen harcolni. A kiváltó okot sajnos nem tudom, de ha mélyebben érdekel a téma a Klónok háborúja sorozatban ezt is tárgyalják.

De a legegyszerűbb ha ezt a magyarázó videót megnézed az első évad záró részéről, amiben ezt a kérdést is alaposan elmagyarázzák: https://www.youtube.com/watch?v=_uUPgD_TqiM

2021. ápr. 7. 16:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. ápr. 7. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire én tudom, az új Disney canonban nincs még jól kifejtve ez a téma. A Disney előtti magyarázat az volt, hogy a Sithek manipulálták a mandaloriakat, hogy támadják meg a Köztársaságot (a Knights of the Old Republic játék sztorija). A Clone Wars sorozat is nagyrészt a Disney korszak előtt készült, így az is erre utal, bár nagyon ott se fejtik ki. Vannak Mandalore-ral foglalkozó és ott játszódó részek, de azok inkább a jelenkori konfliktusokra fókuszálnak.
2021. dec. 6. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!