1/24 anonim válasza:
talán a TOP-SECRET, de sokat láttam, ezért nem tudom pontosan megmondani.
2/24 anonim válasza:
Meztelen ebéd.
Xart se értettem belőle, se eleje se vége, halhatatlan undormány óriásrovarral, meg hogy lett amúgy az írógépből bogárfej, aztán meg újra írógép?
4/24 anonim válasza:
6/24 anonim válasza:
Botrányfilm, vagy vmi ilyesmi a címe. Ismert sztárok lazítanak benne, elképesztően bizarr történetekből áll a film. Én értem a morbid humort, de sokan kiakadtak ettől a filmtől.
8/24 anonim válasza:
Salo avagy Sodoma 120 napja
Aki látta, annak nem kell magyaráznom miért furcsa. Igazából nem is értem miért kellett egy ilyet filmre vinni. Nagyon undorító.
A ház, amit Jack épített is elég furcsa volt, ötvözve van 2 műfaj és eléggé elvont, de a rendező sajátossága. Úgyhogy ez érthető.
Ember a holdon
Ez is az a film, aminek nem látom értelmét. Ha valami unalmas, akkor miért kell filmet csinálni róla? Mármint érdekes a sztori, vagyis az ember, akiről szól, de ezt nézni kín. :D
9/24 anonim válasza:
Ne nézz vissza! (2009)
Szarvak (2013)
10/24 anonim válasza:
Nekem az IT. Az újat még nem láttam, ígynem tudom másabb-e, de a régin kiakadtam. Alapjában véve tetszett volna, csak a film csattanója iszonyat béna volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!