Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi volt annak a filmnek/könyv...

Mi volt annak a filmnek/könyv is...a címe, ami egy pszichiátrián játszódott, a főszereplő egy ffi orvos és egy nőbetege volt, (az orvos sokat cigizett és rászokott agyógyszerekre is)?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Girl, Interrupted
2021. ápr. 4. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:

ja bocs nem...28 nap Sandy Bullockkal

de a másik is jó :D

2021. ápr. 4. 14:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszi!! - Szerintem egyik sem
2021. ápr. 4. 17:38
 4/11 A kérdező kommentje:

Magyar címe van.....Bullock nem játszik benne

Inkább németes nyelvterület...de nem biztos

2021. ápr. 4. 17:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Ha jól rémlik, a film könyv alapján íródott
2021. ápr. 4. 17:42
 6/11 A kérdező kommentje:
A film végefelé a pszichiáterdoki és a nőpáciense között a testiség is magas fokára hágott (dugtak nagyon)
2021. ápr. 4. 17:44
 7/11 Laylah ***** válasza:
Száll a kakukk fészkére?
2021. ápr. 19. 14:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi...de sajnos nem, azt ismerem

Olyasmi sejlik, hogy osztrák, vagy német...de magyar érintettségű is ...vagy osztrákban játszódik - vagy magyarban...valamikor a 20. század közepe-tája. Annak kapcsán jött fel bennem a téma (vagyis a film, aminek a címére kérdezek)....hogy van mostanában (volt korábban is, de nekem nem voltak tévécsatornáim).....az Epic Drámán megy éjjelente az: Egy fiatal orvos feljegyzései...című sorozat....(nekem nagyon tetszik)....8 rövid rész...és megy szinte folyamatosan...ismétlik egymás után (sokszor)...és abban is olyan van, hogy a doki rászokik a morfiumra...és szinte mindig és mindenki dohányzik (úgy értem, hogy a doki és az asszisztensnők is...meg a felcser is.)...Ez a film 100 évvel ezelőtt játszódik távol Moszkvától....van, hogy a doki még műtét közben is cigizik. A film, aminek a címére én kérdezek...az se kizárt, hogy Magyarországon játszódik, de inkább az osztrákoknál...valamiféle intézet...intézmény...lehet, hogy pszichiátria...egy viszonylag fiatal pszichiáter orvos a főszereplő... (viszonylag) sokat cigizik ..és az idők folyamán úgy alakul, hogy ő maga is szedi azokat az antidepresszánsokat - ilyeneket, amikkel a betegeit is kezeli - lehet mondani, hogy rászokik ezekre a szerekre. Még annyira emlékszem, hogy van egy nőbetege..akivel egy bensőségesebb viszonya alakul, a film vége felé megy a sex is közöttük....

2021. ápr. 19. 16:40
 9/11 Laylah ***** válasza:

Esetleg ez?

[link]

2021. ápr. 19. 18:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!! - Telitalálat!!
2021. ápr. 20. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!