Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Előfordult már, hogy valamit...

Előfordult már, hogy valamit a címe miatt nem kezdtél el, bármennyire is ajánlották?

Figyelt kérdés

2021. márc. 31. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Elképzelni sem tudok ilyet. Általában utána olvasok, vagy nézek egy teasert.
2021. márc. 31. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Persze, több is volt.

Szex és New York

Csak szex és más semmi

Démonok között

Fák jú tanár úr

Ilyesmik...

2021. márc. 31. 19:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szívek szállodája.

azt gondoltam, hogy jézuuus, ebben van egy hotel, ahol a nő dolgozik pl és minden részben kever egy új vendéggel

ha tudtam volna, hogy egy ilyen talpraesett, vicces nő, rég néztem volna

2021. márc. 31. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 ezek tényleg elég ellenszenvesek cím alapján.
2021. márc. 31. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Igen előfordul, hogy kihagyom, ha valami gagyi címe van (feltehetően nyálas vagy tiniknek való), de ért már kellemes csalódás is, hogy rá vettem magam és kiderült, hogy klassz film. Legutóbb a Grand Budapest Hotel-lel voltam így.
2021. márc. 31. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez állandóan így van Wes Anderson filmjeivel, legalábbis ha magyar fordításukat nézzük. Pl. Tenenbaum, a háziátok, elképesztően gagyi cím egy amúgy igen csak jó filmnek. Mivel tetszett a Grand Budapest Hotel, és ha még nem láttad, akkor ajánlom a Tenenbaumot is.

2021. márc. 31. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
6.Köszi az ajánlatot! Szerintem láttam régen ezt a filmet már, de néha jó újból megnézni, mert emlékszem anno elég szórakoztató volt. Még eszembe jutott egy, a Bestiáda c. 'remek' forítású francia thriller, a fura név ellenére érdekes filmnek találtam. Mondjuk előtte elolvastam miről is szól. Sokszor pont a magyar fordítás esetlen.
2021. márc. 31. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
"Könyvet a borítójáról" kategória. Sokan csinálják.
2021. márc. 31. 23:54
 9/9 TR75 ***** válasza:
69%
Hát igen, a Gilmore Girls. A magyar címe annyira igénytelenül gagyi, hogy nem is foglalkoztam vele, aztán egyszer a tévét kapcsolgattam, és leragadtam előtte. De legalább tudtam követni az akárhányadik résztől is (talán az első évad közepe, vagy ilyesmi).
2021. ápr. 1. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!