Előfordult már, hogy valamit a címe miatt nem kezdtél el, bármennyire is ajánlották?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 19:25
1/9 anonim válasza:
Elképzelni sem tudok ilyet. Általában utána olvasok, vagy nézek egy teasert.
2/9 anonim válasza:
Persze, több is volt.
Szex és New York
Csak szex és más semmi
Démonok között
Fák jú tanár úr
Ilyesmik...
3/9 anonim válasza:
szívek szállodája.
azt gondoltam, hogy jézuuus, ebben van egy hotel, ahol a nő dolgozik pl és minden részben kever egy új vendéggel
ha tudtam volna, hogy egy ilyen talpraesett, vicces nő, rég néztem volna
4/9 anonim válasza:
#2 ezek tényleg elég ellenszenvesek cím alapján.
5/9 anonim válasza:
Igen előfordul, hogy kihagyom, ha valami gagyi címe van (feltehetően nyálas vagy tiniknek való), de ért már kellemes csalódás is, hogy rá vettem magam és kiderült, hogy klassz film. Legutóbb a Grand Budapest Hotel-lel voltam így.
6/9 anonim válasza:
Ez állandóan így van Wes Anderson filmjeivel, legalábbis ha magyar fordításukat nézzük. Pl. Tenenbaum, a háziátok, elképesztően gagyi cím egy amúgy igen csak jó filmnek. Mivel tetszett a Grand Budapest Hotel, és ha még nem láttad, akkor ajánlom a Tenenbaumot is.
7/9 anonim válasza:
6.Köszi az ajánlatot! Szerintem láttam régen ezt a filmet már, de néha jó újból megnézni, mert emlékszem anno elég szórakoztató volt. Még eszembe jutott egy, a Bestiáda c. 'remek' forítású francia thriller, a fura név ellenére érdekes filmnek találtam. Mondjuk előtte elolvastam miről is szól. Sokszor pont a magyar fordítás esetlen.
8/9 anonim válasza:
"Könyvet a borítójáról" kategória. Sokan csinálják.
9/9 TR75 válasza:
Hát igen, a Gilmore Girls. A magyar címe annyira igénytelenül gagyi, hogy nem is foglalkoztam vele, aztán egyszer a tévét kapcsolgattam, és leragadtam előtte. De legalább tudtam követni az akárhányadik résztől is (talán az első évad közepe, vagy ilyesmi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!