Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol tudnám elérni az alábbi...

Hol tudnám elérni az alábbi filmet?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm szeretné letölteni a Borat 2 című filmet magyar szinkronnal (vagy esetleg magyar felirattal). Megkért, hogy nézzek utána, hogy hol van olyan oldal, ahonnan FULL HD (1920x1080) minőségben le lehet tölteni a kérdéses filmet akár letöltési, vagy előfizetési díj ellenében is. Tud valaki olyan oldalt, ahonnan legálisan letölthető? Esetleg olyan oldalt, ahol legálisan online megnézhető (az nem gond, ha előfizetéses)?

2021. márc. 31. 03:30
 1/1 KeyserSöze ***** válasza:

Ncore. Van fizetős része is de amúgy ingyenes csak kell egy meghívó, hogy regisztrálni tudj sajnos. De ott mindent megtalálsz, nagy a választék. Egyébként meg legálisan le tudod tölteni a BS Playert a hivatalos oldaláról és ha azon játszod le a filmeket akkor tudsz feliratot is letölteni hozzá a Player-en keresztül. Legalábbis én így szoktam és bejött.

Régebben ott volt még a PirateBay oldal is az teljesen reg mentes ingyenes oldal volt nem tudom, hogy létezik e még de onnan is sok sok mindent szedünk le :D

2021. márc. 31. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!