Ki volt a kedvenc sellőd a 15 évvel ezelőtti H2O: Egy vízcsepp elég sorozatból?
Figyelt kérdés
Most láttam egy részt a TV2-n, hihetetlen, hogy még most is adják. Gyerekként imádtam.2021. márc. 28. 09:59
A kérdező szavazást indított:
Cleo
Emma
Rikki
Bella
Charlotte
53 szavazat
1/14 anonim válasza:
Rikki a lázadó volt a kedvencem. Willbe pedig bele voltam zúgva. Jó rég volt!
2/14 anonim válasza:
Ami jó az jó :) Nekem megvan DVD-n az egész, eredeti, Ausztráliából importált. De csak buherált lejátszó viszi a régiózár miatt. Meg persze eredeti nyelvű.
3/14 anonim válasza:
Akkor Cleo, de visszagondolva nem értem, hogy miért, mert ő volt a legidegesítőbb, szóval most Emma és Rikki között vacillálok. Végül Emmára mentem, hogy legyen esélye Rikkivel szemben. :D
4/14 A kérdező kommentje:
Cleo olyan jókislányos volt mindig, tényleg néha idegesítő volt. Rikki pedig a rosszkislány a csapatból, tényleg egy lázadó típus volt, és a szerelmi sztorija Zane-el olyan aranyos volt (szegény lány - gazdag fiú). Épp egy ilyen rész ment ma a TV-ben, ahol Zane ráadta a kabátját Rikkire. :) Biztos ezért kedvelték inkább Rikit, rosszkislány > jókislány. :D
2021. márc. 28. 11:10
5/14 anonim válasza:
Jézusom... milyen rég volt már! xD 19 évesen úgy érzem, mintha vén csirke lennék, leírva, hogy a gyerekkori egyik kedvenc sorozatomat akkor kezdte virágzását. :'D
Végül is, azt lehet mondani, hogy mindhárman főszereplők voltak, de legtöbbször Cleo volt az, szóval nekem ő volt. Aztán mostanra Rikki. Anno imádtam a nebáncsvirágokat, Cleo pedig az volt. Aztán megvilágosodás, változtam, és Rikki lett. Emma nekem túl szabálykövető volt, illetve ő is változott az évadok során, de a jelleme sosem állt közel hozzám.
6/14 anonim válasza:
Jaj de régen volt... Rikki volt a kedvencem
7/14 anonim válasza:
Bellára szavaztam, nekem ő volt a kedvencem gyerekkoromban. Sajnáltam, hogy az előző évadokban nem volt benne, csak a harmadikban. A fiúk közül pedig Bella párja, Will tetszett:)
8/14 anonim válasza:
Még ma is nézem, nagyon szerettem az 1. 2. 3. évadot
Elvileg lesz folytatás (angol nyelvű előzetes már van)
Kedvencem Rikki volt, fiúk közül pedig Nate :D
9/14 anonim válasza:
Charlotte sellő volt? Újra kell néznem :)
10/14 anonim válasza:
Emma volt mindig a kedvencem, utána meg Bella. De kiskorom óta párszor újranéztem már, néha még ma is belenézek 1-2 részbe, imádok nosztalgiázni (a H2O meg a Hannah Montana volt a kedvenc gyerekkori sorozatom, még ma is imádok néha 1-2 részt újranézni), és az újranézéseknél már Cleo és Rikki is közel volt a szívemhez, pláne Cleo. Szóval nem tudom, hogy most hogy állok vele, de régen Emma volt a favorit, majd Bella.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!