Jóbarátokkal kapcsolatban valaki tud segíteni?
Régen magyarul néztem vegig az egészet, azóta viszont megnéztem egyszer angolul és amikor random leülók a youtube elé jeleneteket nézni, akkor od angolul nézem. Az egy dolog, hogy közben rájöttem hogy borzasztó a magyar szinkron, de néhol szerintem a történetet is átírták, ez lehetséges?
Arra gondolok, hogy amikor Joey rájön, hogy Monica és Chandler együtt vannak, akkor az eredeti verzióban kitalálja, mégpedig összerakja az infókat (Donald Trump és szempillaspirál). De a magyar verzióban ez nem volt benne, hanem egyik éjszaka rajtakapja őket hogy csókolóznak a nappaliban.
Sosem hallottam még ilyet hogy szinkronnal együtt megváltoztassák a sztorit is :D vagy én emlékszem rosszul és nem is így volt?
Te emlékszel rosszul. Magyarban is úgy jött rá, mint az eredetiben.
Tény, hogy rengeteg félrefordítás van benne, de a ennyire nem tudnak egy jelenetet megváltoztatni.
Igen igaz. Így jött rá magyarul is
Az Ross volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!