Szerintem mindegyik film kritikán aluli a könyvekhez képest.
2021. márc. 26. 23:46
12/18 anonim válasza:
Az első három tetszett nekem a legjobban és az utolsó négy a legkevésbé, a negyedik még elmegy. Igazából egyet értek az előttem szólókkal, az elején még lehet követni a sztorit, van benne meg egy kis vidámság, az ember arra vágyik, hogy ő is a roxfortba kerüljön, aztán később még tele van akciojelenettel a film, sötét, borús az egész és nagyon hosszú.
2021. márc. 27. 07:51
13/18 anonim válasza:
Nekem sokakkal ellentétben a 6. És az 5. rész a kedvencem,nem tudom miért.Én legjobban pont az 1. részt a bölcsek kövét utálom,számomra ott még olyan picikék,kicsit komolytalan.
2021. márc. 28. 19:13
14/18 anonim válasza:
Okkkkk ezért a válaszért utálni fogtok, de mindenki leírhatja a saját véleményét szóval én is leírom a sajátomat. Nekem a kedvencem a 6.kedvencem, mert abból ismerhettük a legjobban a karaktereket. Szerintem a legrosszabb a 4. mertköze nics a varázslathoz. Jöhetnek a támadó kommentek xd
2021. márc. 29. 12:11
15/18 anonim válasza:
Nem utálunk a válaszodért,azt a részt szereted a legjobban amelyiket akarod.
Bár tény,hogy a "mert abból ismerhettük a legjobban a karaktereket" és a"mertköze nics a varázslathoz" szimplán nem igaz.
2021. márc. 29. 13:06
16/18 anonim válasza:
Nekem,sokakkal ellentétben az ötös a kedvencem. Nem is igazán tudnám megmagyarázni egyszerűen csak megfogott.
A legkevésbé a hatosat szeretem, a számomra érdekes részeket kihagyták és annyira nem hoz lázba a cselekménye.
2021. márc. 29. 17:45
17/18 anonim válasza:
A kérdező vagyok csak új profilról, mert új email címet használok.
Végignéztem maratonban a filmeket. Nekem a kedvencem a 7. Mert annyira más mint a többi. A legkevésbé pedig a 6. teszett. Kicsit lassúnak találtam és nem történt benne annyi minden, mint a többi filmben.
Jó látni, hogy többekkel egyezik részben-egészben a véleményem. Köszönöm a válaszokat.
2021. ápr. 1. 20:53
18/18 anonim válasza:
6-7 a kedvencem, mert ott már nagyobbak az akciók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!