Legjobb sorozat vagy film, amivel a Netflixen találkoztál?
Ja, és light-krimi: Enola Holmes.
Gyenge horror: Kulcs a zárját
Dráma: Telhetetlen
Nekem az újabbak tetszenek bár régebbit nem is nagyon nézek. Ajánlom ezeket:
Free Rein, Riverdale, Esernyő Akadémia, Outer Banks, Csókfülke, Fiúknak akiket valaha szerettem és az aktuális kedvenc Ginny és Georgia. Ezeket ajánlom ha a könnyebb típusúakat szereted.
Akció film:Tyler Rake a kimenekítés,Six Underground -Hatan az alvilágból,Halhatatlan gárda, Pacific Rim lázadás (bár ez utobbit már szerintem Netflixről levették) , Beavatott 1,2,3
Sorozatok : Valós halál, The punisher, Luke Cage , Jessica Jones, Daredevil,iron fist, Shadowhunters,Titánok,Free rein,nagy pénzrablás, Cursed átkozott,
Vikinges sorozatok vagy csak szimplán régen játszodik: the witcher,the last kingdom(magyarországon forgatták,kivéve a 4. Évad a vírus miatt),Vikings,
Horrror:locke &key (bár ez szerintem nem mondható annak , nincs benne semmi ilyesztő) , Van helsing (a sorozatrol beszelek, ha szereted a zombikat , csak ajanlani tudom) gyilkos eső(bár ez swm annyira horroros , inkább túlélős )
Dark
The umbrella academy
The Rain
Brooklyn 99
Ozark
Anne with an E
Locke&key
Outlander
Once upon a time
Sherlock
You
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!