Mi a véleményetek a Simpson családról?
Szerintem jók. Van mondanivalója is. Nem olyan agymenés, mint pl a Family Guy. Ott nincs semmi egység, minden annyira lehetetlen. Peter volt valakinek az álla, szemfoga, szeme stb. A baba is egyszer homár, egyszer nem. Lois is egyszer értelmes, egyszer hülye. Nincs egységes háttér történet sehol.
A simpson családnál mindenkinek meg van a maga szerepe és azt játsza. Jól fel van építve. Szeretem mind a kettőt ettől függetlenül, de ez jobban fel van építve.
2-es a Family Guy-ban direkt egy ilyen fura szarkasztikus humor van, abban semmi sem lehetetlen :D
A simpson család más típusú humort képvisel, a szereplők is komolyabban fel vannak ruházva személyiség jegyekkel, szóval ezt más aspektusból kell nézni. A történet néha sivár, néha gyerekes, néha túl komoly, de azért szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!