Igaz az hogy Macska meghal a 4. évadban?
Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy a Miracuolus 4. évadában Macska meg fog halni. Ti erről mit hallottatok? Én nagyon bízom benne, hogy ez csak egy pletyka. A válaszokat előre is köszönöm.2021. márc. 22. 11:50
1/8 anonim válasza:
Én nem láttam de nem hiszem hogy a főszereplők meghalnak :)
Általában nem szoktak pláne nem mesékben
2/8 anonim válasza:
dehogynem, Kenny is mindig meghal a south parkban :D
3/8 anonim válasza:
én sem akarom, hogy meghaljon <3
:'(
4/8 anonim válasza:
1es vagyok
#2 de ő szerencsésen feltámad
:)
Éppen tegnao olvastam egy viccet hogy
Jézus: egyszer feltámadtam!
Kenny: ugyan kérlek...
:D
5/8 anonim válasza:
Hát, én meg valami olyasmit olvastam, hogy az ötödik évadban Adrien és Marinette végre összejönnek... Úgyhogy ha meg is hal, akkor fel kell támadnia. Véglegesen nem ölnék meg, úgy értelmét vesztené a sorozat, plusz az is igaz, amit #1 írt, rajzfilmben ilyet nem csinálnak...
6/8 anonim válasza:
Max néhány percig, aztán vissza az időben és mintha mi sem történt volna. Gyerekeknek szól első sorban a sorozat, nem ölnek meg benne senkit, ahogy véreset sem mutatnak benne. Amúgy kiderült, hogy csak szórakozott a nem tudom kicsoda ezzel a macskás halállal. Nem viccesnek gondolta, csupán nem gondolta komolyan.
7/8 anonim válasza:
Bár ha belegondolok a winx 4.évadában Nabu meghalt
De ő annyira nem is volt főszereplő tehát pl. Bloom 100% nem halt volna meg és szerintem itt ugyanez a helyzet
8/8 anonim válasza:
Azért elég sok mesében hal meg fontos szereplő, pl. Oroszlánkirály, Dzsungel könyve, Legend of Korra, Batman sorozat stb. Nincs kizárva, hogy Cicust is beáldozzák; max később feltámad. Nem hiszem, hogy Astruc blöffölt volna, mert azzal elásná magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!