A Marveles férfiak szerintetek jó pasik?
Figyelt kérdés
Egik barátnőmet elég régóta próbálom rávenni h nézzen marvel filmeket.
(nála úg van, hogy akkor kezd el egy filmet/sorozatot ha van benne jó pasi)
És elküldtem neki Chris Evans, Chris Hemsworth, Tom Holland, Tom Hiddleston, Sebastian Stan és még sokat fényképét nekik és közölte h mind nagyon rondák . És ezt nem értem , h miért.
És nem hiszem h ennyire más az izlésünk.
2021. márc. 21. 10:42
11/16 anonim válasza:
Igen!! Chris Hemsworth, Chris Evans, Tom Holland meg úristen Tom Hiddleston is :33 meg persze a többi is
12/16 anonim válasza:
nekem tom holland es sebastian stan a gyengém
13/16 anonim válasza:
Nem lehet hogy a barátnőd leszbi?
A csajok az MCU-ban iszonyat dögösek, javaslom küldd el neki Scarlett Johanssont, Brie Larsont vagy Karen Gillant, lehet ők jobban bejönnek majd neki (nekem pasiként nagyon bejönnek)!
14/16 A kérdező kommentje:
Na jó, végre rávettem h megnézze a marvel filmeket. És most meg kitalálta h Chris Evans/Hemsworth/Pratt helyes.
Nem tudok kiigazodni rajta..
2021. ápr. 29. 09:29
16/16 anonim válasza:
Lányokat miota érdekli a marvelt amikor ez fiús dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!