Sorozat 14 éves lánynak?
1. Bűbájos boszorkák. Mi ennyi idősen a tesómékkal azt néztük. Érdekes és aranyos sorozat volt igazából. 3 testvérről szólt akik harcoltak a gonosz ellen, de nem volt félelmetes. Valahogy ez a sorozat ugrott be a kérdésedre meg az életkorodra.
2. Spanyol hercegnő, ha a történelem érdekel illetve a "Királyi ház titkai" is jó sorozat például egy 14 éves lánynak.
A spanyol hercegnő Aragóniai Katalinról szól, a királyi ház titkai pedig Korea leghíresebb királyáról és annak 3 jelentős asszonyáról szól, nyilván kiszínezve, ilyen romantikus dráma.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, hogy ha lenne egy 14 éves húgom, vagy lányom akkor mit engednék neki azok közül amiket én megnéztem valaha is.
Stranger Things
A karakterek is hasonló korúak,izgalmas
Szívek szállodája/ Gilmore girls : nagydumás anya és lánya története.
Gossip girl
1. Jóbarátok, egy hatfős baráti társaság mindennapjairól szól
2. Vámpírnaplók, ebben van szerelmi háromszög, veszekedések és barátságok meg persze természetfeletti lények.
3. Mondern család, mint ahogy a címe is mondja egy család életéről szól
4. Brooklyn Nine-Nine, nyomozókról szól, de nem bűnügyi azért
Most így hirtelen ezek jutottak eszembe, de nyugodtan írj privátba ha szeretnél pár sorozatot vagy csak valamelyikről részletesebb beszámolót
Annyira sok jó sorozat van hogy szinte lehetetlen felsorolni de ömlesztve:
Shadow hunters, A szökés, Grace Klinika, Briliáns Elmék, A varázslók, A kiválasztottak, A szörfsuli, Szemfényvesztők, H2O, Makoi hableányok, A legboszibb boszi, Odaát, Az esernyő akadémia, Te, Visszatérők, Lucifer, Vámpírnaplók, Originals, Legacies, Teen wolf
Ezek az én személyes kedvenceim mindenkinek ajánlom!
Kínos: egy tiniről szól aki eleintés nem népszerű és nem tud választani a pasik közül. Én ilyen idősen nagyon szerettem.
13 okom volt: egy tini lány öngyilkos lesz és hagy kazettákat amiken elmeséli miért.
Brigerton család: kosztümös romantikus sorozat ami az akkori párválasztásról szól.
Ginny és Georgi: egy lány és anyukája a főszereplő és a bonyolult életükről szól és romantika is van benne.
Én még még sosem... Indiai lányról szól aki emerikában él.
Riverdale: ez csak feliratosan fán fent, de izgalmas nagyon, tinikről szól akik mindig kutatnak valami után és persze van benne sok romantikus szálak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!