A Mintaapák 8. részében már ott ül az oviban Áginak a fia, aki csak a sorozat legvégén szerepel és a történet szerint akkor kerül be új óvodába. Ennyire nincs gyerekszereplő?
A sorozat végéből láttam kb 50 részt, és megtetszett, így elkezdtem az elejétől, hogy értsem az egészet.
Akkor tűnt fel a gyerek az elején.
Ennyire nincs gyerekszereplő, hogy egy ember eljátszik több szerepet?
Igen, azt en se ertem hogy Kata es Andras hogy jottek ossze. Pedig utaltak Katat. Es szerintem Andras es Emma szep par voltak egyutt, osszeillettek.
En is a masodik evadon sokkal tobbet nevettem es kicsit fura nekem is a harmadik…
ÉS igen! nekem is ez tunt fel, hogy az iskola ugy volt hogy az ovoda felso szintjen lesz, a nyelviskola helyen. Es erre egy teljesen mas helyszinen van! Ezt en se ertem.
Nekem sem tetszik az új főcím.
Ez az évad lassan csak a szexvideóról szól. Semmi vicces jelenet. Régen a gyerekeknek olyan sok jó beszólásai voltak. A harmadik évadban nem is szerepelnek már szinte. Régen szerettem a közös sörözéseket a pizzériában. Gézának sincs sok szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!