Mi a top 10 legkedvencebb filmjeitek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 15:39
11/17 anonim válasza:
Kérdező, miért szólsz be annak, aki kedvesen, normálisan írt neked? Olvasd el a 11-es választ, félreértetted.
12/17 A kérdező kommentje:
14es, ha te nem a lepontozó fickó vagy, valóban félreértettem, ne haragudj. Ettől függetlenül te sem a kérdésemre válaszoltál, ebből rögtön arra következtettem, hogy valószínűleg a lepontozó lehetsz. Igazából értelmét így sem látom a 11es válaszodnak, mindenki látja, hogy itt ólálkodik/ólálkodott ez a majom, aki azon élvezkedik, hogy lepontoz mindekit.
2021. márc. 19. 22:12
13/17 A kérdező kommentje:
13-as te vagy az én emberem! Bazijó filmeket osztottál meg, ráadásul az Eredetet és a V mint vérbosszút még nem láttam. Fogom pótolni! ;)
2021. márc. 19. 22:13
14/17 anonim válasza:
Nem én vagyok a 11-es válaszoló, csak írtam, hogy félreértetted, és indokolatlanul bunkó voltál.
15/17 anonim válasza:
1. 2001: Űrodüsszeia
2. A múmia
3. Vaskabátok
4. Tűnj el
5. A dolog
6. Én, a robot
7. Az ötödik elem
8. Legenda vagyok
9. Világok harca
10. A Zodiákus
16/17 anonim válasza:
Nem rossz amiket írtatok, de sehol egy magyar film?
Nekem tetszett az Indul a bakterház, Üvegtigris, Magyar vándor, Csinibaba, Csapd le csacsi, Egészséges erotika...... ;)
17/17 anonim válasza:
Ha magyar akkor
Hideg napok
Ötödik pecsét
3 nagymamám volt
Szalontüdő
Memphisto
Liza a róka tündér
Simon Mágus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!