Mi a kedvenc sorozatod, amit én is megnézhetnék?
Szia!
Én nagyon szeretem a Sherlock című sorozatot, Benedict Cumberbatch főszereplésével. Egy rész 1,5 óra és 3 db rész egy évad és 4 évad van. Plusz van egy külön kiadás ami már nem modern, hanem a múltbéli és van egy 0. rész, amolyan próba első rész volt. Zseniális, pörgős és modern mindenkinek ajánlom!
És ha már Sherlock, a Robert Downey Jr. -osak is szuperek!
Ezek kicsit "durvábbak", mármint vér is van bennük, valamelyik félelmetes lehet vagy csak simán nyomasztó a hangulatuk:
Stranger things, Riverdale, The 100, Pretty Little Liars, 13 reasons why, The end of the fcking world, Titans
Ezek meg aranyosak, de attól még nagyon jók:
Julie and the Phantoms, Anne with an E, FreeRein, Never Have I Ever
Itt pedig egy-egy témára épülnek, sorrend szerint sakk, balett, jégkori (viszont szerintem nagyon nagyon jók, és ezt úgy mondom, hogy a fent említettek közül egyik témának se vagyok szerelmese) :
The Queen's Gambit, Tiny Pretty Things, Spinning out
Viszont még eszembe jutott pár ami tetszett, ezeket nem is tudom hova soroljam: The greenhouse academy, Ginny & Georgia, Umbrella Academy, Outer Banks
Az összes netflixes sorozat;)
Friends (Jóbarátok)
The Big Bang Theory (Agymenők)
Designated Survivor (Kijelölt túlélő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!