Rexi kutya kalandjai: valaki tud a 3. rész létezéséről?
Figyelt kérdés
Létezik a aidem media által készített Rexi kutya kalandjai sorozat, aminek az első része a kalózok kincse, a második pedig az ufós. A második résznek azzal lesz vége, hogy Rexi eltűnik és csak valakinek az árnyéka látható, ekkor ez a valaki denevérré változik és elrepül és a narrátor az mondja, hogy majd kiderül a folytatásban, hogy mi lett Rexivel. Az lenne a kérdésem, hogy bárki tud erről a következő részről valamit, hogy egyáltalán létezik-e és, ha igen, akkor mi a címe? Mert én csak a City of Secrets-et találtam, ami viszont szerintem nem az a folytatás.2021. márc. 18. 21:18
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!