Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Rexi kutya kalandjai: valaki...

Rexi kutya kalandjai: valaki tud a 3. rész létezéséről?

Figyelt kérdés
Létezik a aidem media által készített Rexi kutya kalandjai sorozat, aminek az első része a kalózok kincse, a második pedig az ufós. A második résznek azzal lesz vége, hogy Rexi eltűnik és csak valakinek az árnyéka látható, ekkor ez a valaki denevérré változik és elrepül és a narrátor az mondja, hogy majd kiderül a folytatásban, hogy mi lett Rexivel. Az lenne a kérdésem, hogy bárki tud erről a következő részről valamit, hogy egyáltalán létezik-e és, ha igen, akkor mi a címe? Mert én csak a City of Secrets-et találtam, ami viszont szerintem nem az a folytatás.

#kutya #kaland #Aidem Media #Rexi kutya kalandjai
2021. márc. 18. 21:18
 1/1 anonim válasza:

Nagy gyerekkori kedvenc, pont ma találtam egy oldalt ahonnan le lehet töleteni ezért nosztalgiáztam egy kicsit.

Van folytatás de sajnos se magyarul sem angolul nem elérhető. Elvileg öt rész van, ebből négyről írnak itt:

[link]

Innen tölthetőek a részek, az első kettő magyarul is:

[link]

2021. máj. 24. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!