A Mintaapáknak hány része van?
A neten néztem a sorozatot. 194. rész fent van, a végén mutatják is mi lesz a következőben, de már nem találom a 195-et.
Hány része van összesen?
Az első évad 194. részből áll (tehát jelenleg eddig tart a sorozat).
Most, tavaszra ígérték a 2. évadot, de még nem jött ki sajnos..
Ez érdekes. Mert csak úgy megszakadt a történet. Ráadásul mutatták is,mi lesz a következőben. Elég hülyén oldották meg.
De ezek szerint akkor láttam az összeset. Köszi a választ!
Amúgy mi is teljesen meglepődtünk, amikor észrevettük, hogy ismételni kezdték. :O
Valamikor mostanság kéne kikerülnie a 2. évadnak, de egyenlőre se híre se hamva.
3-as: tényleg jó szándékkal írom, nem veszekedni akarok:
A két szó alakja hasonló – egy mássalhangzóban térnek el -, de jelentésük különböző.
Az egyelőre ‘most és még egy ideig, jelenleg még’ jelentésben használatos. Pl. Egyelőre nem veszünk új ruhát.
Az egyenlőre az egyenlő melléknév ragos (-re) alakja, ennek jelentése ‘egyenlő részekre’. Pl. Egyenlő darabokra vágtuk fel az almás süteményt.
Nyugalom, nem vagyok olyan, aki mindig mindenen felhúzza magát, sőt, az ilyen kritikáknak még örülök is, most is tanultam valamit. :)))
Egyébként még mindig megy az ismétlés sajna, csak annyi különbséggel, hogy 22:00 előtt adják, nem pedig délután. De gondolj bele, nem kis idő volt míg ez a 194 rész lement, most még lemennek ezek az ismétlések, gondolom utána lehet várni a 2. évadot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!