Szerintetek mennyire lehet még újat mutatni a horrorfilmekben?
Nem nagyon lehet újat mutatni. Szerintem nem is az a lényeg.
Ha a film borzongató atmoszférája átfolyik a képernyőn, ha a feszültség kezdi felpiszkálni benned az adrenalint, az a jó horror. Még ha a sztori is jó, látvány is van. Az hab a tortán. Sajnos ritkaság ma már az ilyen. Vagy felkoncolnak, meg kínoznak valakit, vagy primitíven ijesztegetnek hirtelen képekkel.
Láttam veszélyes helyzetekről, életveszélyben készült videókat. Az a legparább! :D
Azt soha nem bírtam, mikor a 78. emeleten, minden biztosítás nélkül, kint mászkál a faszi egy állványon, és szerel valamit. Toronydarus soha nem leszek! :D
Nem feltétlenül kell újat mutatni, csak a régi receptet kell jól csinálni, esetleg az aktuális korhoz igazítani, de ésszel.
Idén talán a Wrong turnon kívül nem is láttam horrorfilmet, pedig sokat listára tettem, meg le is töltöttem. :D
A Wrong turn felemás volt nekem, mert tetszett az ötlet, a kivitelezés már nem.
Lehet:
Eden Lake
A bosszú (Revenge)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!