Mi a véleményetek az Alice in Borderland sorozatról?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 22:46
1/13 anonim válasza:
Jól néz ki benne a főszereplő lány.
2/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett. A vége felé sajnos kicsit visszavetta kezdeti lendületből, de összességében egy nagyon király sorozat volt szerintem, várom a második évadot.
3/13 anonim válasza:
Zseniális! A mangáját is el akarom olvasni, ha egyszer megtalálom valahol. Alig várom a második évadot. Kiválóak a színészek, az alakítás, a játékok, az egész hangulat. Egyébként is szeretem a death-game filmeket és sorozatokat. Kíváncsi vagyok, hogy fog végződni.
4/13 anonim válasza:
Szerintem király volt, mivel a japán élőszereplős sorozatok nem annyira elterjedtek, mint például a koreaiak, én nagyon örültem neki, mert az Alice in Borderlandnak meg volt az ereje, hogy besszippantson egy kívülállót is abba a világba. Én is várom a második évadot.
5/13 anonim válasza:
Nem volt rossz! Több japán sorozat kellene Netflixre!
6/13 anonim válasza:
5-ös, nemcsak Netflixen van fenn. Én pl. Kissasian oldalon nézek mindent, ami japán, kínai és egyéb távol-keleti sorozat, vagy film.
7/13 anonim válasza:
Nekem nagyon bejött. Szimpatikusak voltak a karakterek, főszereplőt nagyon bírtam. Néhány helyen nagyon meglepett. (Természetesen pozitívan)
A színészi alakítás hagyott némi kívánnivalót maga után, de összességében teljesen jó volt. :))
8/13 A kérdező kommentje:
Örülök a pozitív válaszoknak :)
2021. márc. 16. 20:59
9/13 anonim válasza:
Ha megtaláltátok a mangáját amit el lehetne olvasni legyszi kérem szépen én is köszönöm!
10/13 anonim válasza:
#9 ha angolul jó, akkor fent van mangakaklot-on, mangafast-en, mangaowl-on is. Lehet választani. Magyar fordításról nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!