Mi a magyar címe ennek a török sorozatnak ,Sen Çal Kapimi amiben a főszereplők Eda és Serkan?Vagy egyáltalán meg van jelenve magyarul?
Kedves Mindenki,
akinek nem tetszik Judit viselkedése, annak szeretettel ajánlom a Sorozatbarátot, ahova Judit minden tiltakozása ellenére is felrakják az új részeket. Pár napnyi csúszással ugyan, de nagyon gyorsan felkerülnek oda :)
Sőt, ott több rész is megvan, mint amit Judit lefordított ;)
Őszintén szólva amióta úgy döntöttem, nem próbálok bejutni Judit új csoportjába, megtaláltam a Twitteren azokat az oldalakat, ahonnan ő szerzi az infóit. A Twitter azért is jó, mert ha regisztrál valaki, akkor automata fordítás áll a rendelkezésére ott is - vagyis nyelvet sem nagyon kell tudni az információk megszerzéséhez, mindent lefordít egész jól, spanyoltól arabon keresztül törökig, mindent!
(Ha valakit érdekelnek ilyen Twitter oldalak, írjon rám nyugodtan priviben, megadom a nevüket, bejelölöd, és egy dupla-Juditnyi információáradat jut el hozzád. És ott is vannak Judit csoportjából kidobott tagok, jegyzem meg, tehát emberekkel is lehet beszélgetni a témáról, cenzúra nélkül.)
Szerintem Judit munkája nem olyasmi, amit ne lehetne valahogy pótolni.
1, Sorozatbarát
2, Twitter
Akinek dalszövegek kellenek, arra is tudok oldalt :)
Ha találtok angol/török feliratot, ezzel a progival magyarra fordíthatjátok, mindent megcsinál, max időzíteni kell (azt is tudja). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!