Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki látta a Love Alarm-t...

Aki látta a Love Alarm-t (kdrama) ti kinek szurkoltatok?

Figyelt kérdés

2021. márc. 13. 17:40
A kérdező szavazást indított:
Sun Oh
Hye Yeong
13 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Néha úgy érzem, hogy én vagyok az egyetlen, de nekem Hye Yeong minden szempontból sokkal szimpibb volt. 😀

Most olyan szívesen leírnám a véleményem, de nem akarok spoilerezni azoknak, akik még nem látták. Bár lehet, hogy mindegy, mert minden létező insta oldalon és facebook csoportban lelőtték már a végét, nem hiszem el, hogy nem bírnak az emberek magukkal. :D

2021. márc. 13. 19:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagy egyedül nyugi, én is sokkal jobban szerettem Hye Yeongot. :D Emberileg sokkal jobb volt, szinte tökéletes. Sun Oh-t a legtöbben szerintem csak a kinézete miatt szeretik, meg mert ő a tipikus "népszerű, menő, leghelyesebb srác akiért a gimiben mindenki odavan".
2021. márc. 14. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Eleinte Sun Ohnak szurkoltam, az ilyen kis első szerelem, akaratukon kívüli elválasztás miatt, de a végére beláttam, hogy Hye Yeong is (még talán jobban is) megérdemelné a happy endet Jojoval. Igazából nekem már mindegy volt, mindkettő fiút szerettem.
2021. márc. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!