Sweet07 kérdése:
Tudnátok jó fantasy/sci-fi FILMEKET mondani?
Figyelt kérdés
Légyszi ne sorozatot írjatok. Nagy kedvenceim a Twilight-saga, Alita: a harc angyala, Charlie angyalai (a 2019-es változat, nem tudom hogy ez mennyire illik bele a fantasy/sci-fi kategóriába, de attól még szeretem, és jöhet ehhez hasonló)
A lényeg hogy ne legyen benne sok véregzés, és persze szeretem ha van egy jó szerelmi szál. Jöhet ilyen vámpíros démonos szellemes, vagy ilyen varázslós tündéres, szóval igazából bármilyen varázslatos dologgal vegyített sztori. A válaszokat előre is köszi :)
2021. márc. 12. 17:27
1/8 anonim válasza:
Star Trek 2009, Star Trek 2012 (Into Darkness)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm<3 Esetleg tudnátok egy rövid leírást írni mellé?
2021. márc. 12. 17:42
5/8 anonim válasza:
Vámpíros, tündéres, varázslós? Akkor te nem sci-fit keresel, hanem fantasyt.
Gyűrűk ura, Hobbit, Legendás állatok, Sólyomkisasszony gyermekei. Nem írok rövid leírást, esetleg nézd meg a neten.
6/8 A kérdező kommentje:
5-ös, remélem látod hogy az a kérdés hogy FANTASY/Sci-fi. Azért köszi
2021. márc. 12. 22:37
7/8 anonim válasza:
port.-hu-n mindegyikről van leírás
8/8 anonim válasza:
Galaxis őrzői 1 - 2 abban van minden. Is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!