Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » WandaVisiont érdemes megnézni?

WandaVisiont érdemes megnézni?

Figyelt kérdés
Mind a 23 MCU filmet láttam, nagy Marvel fan vagyok, de így ránézésre ez a sorozat, hogy is mondjam, gagyinak tűnik vagy nem tudom, eleve nem értem hogy jön az MCU-ba egy sitcom, meg ugye Vision meghalt, meg minden ilyesmi, értelmetlennek és értelmezhetetlennek találom így első ránézésre ezt a sorit. Érdemes megnézni ha az MCU filmeket és azok világát, szereplőit viszont imádom? Vagy kihagyható? Nem vagyok amúgy se nagy sorozatos, csak a Mandaloriant meg a Witchert láttam (előbbi nagyon tetszett, utóbbi nem igazán).

2021. márc. 9. 00:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes megnézned.

Nem akarok spoilerezni, nézd meg és akkor megérted miért sitcom stb. :)

2021. márc. 9. 07:17
 2/14 anonim ***** válasza:
14%
nekem nem jött át, nagy marvel rajongó vagyok, de ez baromira nem olyan mint a filmek, látszik sorozat, spórolnak a költségvetésen
2021. márc. 9. 09:20
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarod folytatni a marvel filmek nézését, mindenféle képen meg kell nézned a WandaVision-t. Az eddigi sorozatok nem nagyon befolyásolták a filmek világát, de ez már másképpen lesz. Ha elkezded nézni, az első három részt egyszerre nézd meg. Ne ijedj még az első rész láttán,bár már ott is van egy két morzsa, hogy ez valójában nem is sitcom.
2021. márc. 9. 10:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt mondom mint a 3-as egyszerre jobb megnézni az első 3 inkább 4 részt utána már várni fogod a többit

Plusz ha egyszer kijonnek a filmek(dr. Strange stb) kapcsolódik hozzá

2021. márc. 9. 11:07
 5/14 A kérdező kommentje:

Értem, és ez végig fekete-fehér lesz?

Illetve magyar szinkron van hozzá?

2021. márc. 9. 12:00
 6/14 anonim ***** válasza:
68%

Nézd meg, meg tudod. Én csak úgy belecsöppentem és jó volt.

Magyar szinkron nincs hozzá de lehet, hogy még magyar felirat sem.

2021. márc. 9. 12:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkor viszont nem érdekel. Tudok angolul, de a magyar szinkron nálam követelmény ahhoz hogy élvezzem is az adott filmet/sorozatot. A Mandaloriannál is rontott az élményen hogy állandóan azt kellett lesnem mit mondanak, pláne hogy mindenki hangja ugyanolyan.
2021. márc. 9. 12:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Felirat van hozzá, szinkron (még) nincs.

Nem lesz végig fekete fehér és a stílus is változik.

8 rész nem sok és tényleg kapcsolódik a filmekhez, s ennél csak még jobban fog.

2021. márc. 9. 15:11
 9/14 anonim ***** válasza:
60%

Én sem akartam megnézni, nekem Olsen nagyon ellenszenves, de addig lettem nyaggatva, hogy beadtam a derekam, két részletben megnéztem az összeset.

Érdemes megnézni. (vannak stáblistás jelenetek ebben is az utolsó részeknél)

2021. márc. 9. 15:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A fekete fehér résznek jelentősége van és nem végig fekete fehér.
2021. márc. 9. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!