Mit gondolsz az Anikó show-ról?
Szerintem ugyanolyan értelmetlen, mint annó a Balázs és a Mónika show.
Kinek éri meg, hogy szerepeljen ezekben..vagy netán pénzt kapnak érte?
Kövezzetek meg, de én bírtam ezeket a műsorokat. Egyszerűek voltak, mint a faék, kb. 5-10 perces dumálgatásokból álltak. Kajálás közben gyorsan valamit nézni megfeleltek. Nem mindig és mindenki akar Oscar díjas drámákat és dokumentumfilmeket nézni, bármennyire is hangoztatják sokan ezt a neten.
Egyébként, a többség pénzt kapott érte és nagy része megjátszott is volt.
Az Anikó Show szerintem egy ilyen Mónika Show Light. Messze nem olyan szórakoztató mint a másik kettő közül bármelyik.
Inkább kellemetlen ahogy Anikó próbálja terelgetni ezeket a javarészt huszonéves kölköket. Ha épp jobb dolgom nincs nézem egy 5-10 percig.
Viccet félre ez egy olcsó drog, amivel tompítani lehet a saját nyomorom. Elzsibbaszt, nem kell gondolkodni és cselekedni, és mégis jobb embernek gondolhatom magam, mint amiket a tévé mutat, ezáltal teljesen elégedett leszek azzal, ha 10 hónap múlva akarja csak az orvos megvizsgálni a daganatom, ami egy hét alatt duplájára nőtt. Nem fog zavarni, hogy 6 éve nem adtak fizetés emelést a cégnél. Az sem fog érdekelni, hogy a gyerekem már másodikba jár, de még nem tudja leírni az "o" betűt, mert 1.5 év alatt csak az "m"-ig jutottak a politikai korrekció miatt csoportba integrált gyenge képességűek miatt.
Minden szipi szuper, mert a tévében látom, hogy az igazi lelki nyomor nem az, hogy nem lehet magamért kiállni és a rendőr engem büntet meg, amikor engem támadnak meg hátulról az érdi közterületen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!