KéT kÜlÖn UnIvErZuM NeM lEhEt ÖsSzEhASoNlÍtAnI. Szöveg senkit nem érdekel ez a fajta hozzászólás
Kérdező a kérdésedre válaszolva. A vibrániumot földi eszközökkel ha csak nem dobsz rá hidrogénbombát nem lehet elpusztítani viszont láttuk hogy a lila fejű barátunk amikor ráütött eggyet a fajazsó"kés" ével hogy beleaplikált egy szép jukat szóval nem elpusztíthatatlan na de jön a beskar az szerintem a favorite mivel a fénykard még meg se tudja karcolni nemhogy átütni jó persze ott is van olyan amivel el lehet pusztítani halálcsillag viszont ott egy olyan dolog tudja elpusztítani ami atomjaira tud robbantani max tűzerőn egy bolygót. Szóval a beskar
2021. márc. 3. 14:24
3/11 anonim válasza:
Pedig két külön univerzumot, külön szabályokkal nem lehet összehasonlítani, akár tetszik neked, akár nem. Az lesz az erősebb, amelyiket a fanfiction írója akarja.
2021. márc. 3. 14:51
4/11 anonim válasza:
Egyébként, ilyet, hogy a "válaszodnak sincs értelme" nem akarok olyasvalakitől hallani, aki nem tud normálisan fogalmazni (mi az a kilométer hosszú mondat a hozzászólásodban?)
2021. márc. 3. 14:52
5/11 anonim válasza:
Filmekben két különböző dolog az adamantium és a vibránium (tudom, hogy eredetileg nem).
Szóval szerintem:
1. adamantium: láttuk, hogy a felhevült adamantiumon kívül tényleg semmi sem képes megrongálni
2. beskar
3. vibránium
2021. márc. 3. 14:58
6/11 anonim válasza:
A kérdés már akkor értelmét vesztette, amikor a kérdező úgy gondolta, hogy a vibránium és az adamantium ugyanaz.
2021. márc. 3. 15:30
7/11 anonim válasza:
Köszönöm a lepontozást de nem izgat különösebben én válaszoltam a kérdezőnek ti meg csak szidjátok. Minek kommenteltek ha nem adtok olyan választ ami a kérdéshez normálisan fűződik. Egy egyszerű kérdést tett fel, az meg, hogy fáj egyeseknek az ha valakinek van véleménye az ássa el magát. Nethuszárkodik de amúgy semmihez nem ért amit le is tud írni az is a wikipédia segítségével lehetséges csak. De várom, hogy ezt is lepontozzátok de nyugi én mindenkit felpontozok.
2021. márc. 3. 15:54
8/11 anonim válasza:
Két eltérő univerzum eltérő szabályokkal. Hogy az egyikben mire milyen szabályok vonatkoznak, abból értelmetlen a másikra szabályokat kitalálni, mivel ez kizárólag azon múlik, hogy az adott sztori írója mit hogy vesz figyelembe, semmi máson.
2021. márc. 3. 15:56
9/11 anonim válasza:
Kedvesek vagytok megfogadtátok a tanácsom és lepontoztatok. Nem érveltek az állításom ellen, de nem baj nem kezdek értelmetlen vitába mert úgyis az a hülye aki melett nem áll senki vagy csak egy-két ember
De ha valaki nem szidva, anyázva, idiótaként kezelve írja le a véleményét, annak én is normálisan válaszolok és el tudjuk dönteni kinek miben van igaza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!